Friday, 7 December 2012

(VIDEO)MALAYSIA VS ENGLAND 1991 2-4


harini akim nak share ngan korang video bolasepak zaman kegemilangan kita zamandahulu..bayang zaman tu kita dapat friendly ngan England.itu adalah betapa hebatnya negara kita ketika itu.malaysia juga boleh score dua gol.tetapi zaman sekarang malaysia hanya gah di bumi asia tenggara sahaja.

so mari  kita support ramai2 untuk kembalikan kegemilangan skuad harimau malaya kita..
tengok video kat bawah ni..




No comments:

Post a Comment

komen la apa korang nak komen pun tapi jangan maki2 sudahlah sebab ini adalah blog personal