Thursday, 20 December 2012

SUDAH BERJAYA TUKAR KEPADA [DOT] MY

Alhamdulillah,hari ini barulah blog akim boleh buka kerana sedang tukar domain.kalu korang x percaya korang boleh tengok dekat url kt atas,xde dah kan blogspot.dah tukar jadi [dot] my.

saya berterima kasih kepada blog Innanie Ariffin kerana telah bagi domain percuma kepada akim dan akan ingat jasanya sampai bila2.


nak dekat seminggu jugak duk menuggu dapat domain ni sebab ada masalah teknikal sedikit sengan google.
saya minta maaf kerana blog akim x dapat di siarkan sebelum ni..sekarang dah boleh..

No comments:

Post a Comment

komen la apa korang nak komen pun tapi jangan maki2 sudahlah sebab ini adalah blog personal