Tuesday, 4 December 2012

STADIUM DI GAZA MUSNAH



hari ini akim nak share gambar dekat Gaza di sana yang stadium di sana musnah akibat serangan tentera zionis laknatullah.akim x puas hati betul la ngan tentera Israel ni.semua dia mahu musnahkan.diorang semua xdek belas kasihan ke kat diorang semua.

mereka sedang menunaikan solat di tengah2 padang

Akim rasa bersyukur kerana dapat dilahirkan di malaysia ni kerana negara aman dan damai.tiada tercetusnya rusuhan.yang ade pun pasal politik hehe.biarpun yahudi sedang berkuasa di dunia ini tetapi di akhirat nanti Islam yang akan berkuasa.mari kita sama2 mendoakan kesejahteraan mereka di sana.Akim hanya mampu membuat entry sahaja.nak tolong lebih2 akim sudah tidak mampu ini jr la yg akim dapt tolong rakyat2 di sana.mari kita sama2 mensedekahkan Al-Fatihah kepada yang terkorban.

1 comment:

  1. sebenarnye kita x boleh rasa kita selamat sbb ada israel kecil di seberang tambak johor sana

    http://themafiacyber.blogspot.com/2012/12/edisibodoh-kalau-malaysia-menang-nak.html

    ReplyDelete

komen la apa korang nak komen pun tapi jangan maki2 sudahlah sebab ini adalah blog personal