Wednesday, 12 December 2012

REAL MADRID MAHU JUAL MARCELO UNTUK DAPATKAN BALE

Real Madrid sedia menjualkan pemain pertahanan nya Marcelo kepada Chelsea bagi mendapatkan Gareth Bale.



Akim rasa baik xyah jual la player ni sbb dia dah tip top dah main kt real madrid ni...sayang tu kalu jual ni..
kalau jose mahu menjual gak xboleh wat pe lah sebab akim real madrid fan haha..jangan jual cr and ozil sudah la..my hero tu..

No comments:

Post a Comment

komen la apa korang nak komen pun tapi jangan maki2 sudahlah sebab ini adalah blog personal