Sunday, 18 November 2012

MARI SAMA2 KITA DOAKAN UNTUK PALESTIN!

mari lah kita ramai2 mendoakan agar Palestin terselamat daripada kekejaman tentera zionis LAKNATULLAH.Akim x dapat nak buat ape2 just dapat wat entry je..untuk minta semua yang bace ni dpt mendokan kesejahteraan penduduk di bumi Palestin.



ni ade akim copy dari facebook emimpin hzblla.. syed hasan nsrallah minta smua muslim tuk baca surah al-Baqarah ayat 26-27 dan surah yunus ayat 85,86,88 mlm ini.. tlg sebarkan.. agar israel hancur.. dan tolong sebarkan ye..

itu lah saje jihad akim yang dapat akim berikan.mari lah kita same2 sedekah kan AL-fatihah..


No comments:

Post a Comment

komen la apa korang nak komen pun tapi jangan maki2 sudahlah sebab ini adalah blog personal