Thursday, 22 November 2012

GAMBAR JUSTIN BIEBER PEGANG BENDERA ISRAEL IALAH EDIT!!

ARinie Akim nak memperbetulkan kontroversi yang di landa justin Bieber kerana memegang bendera Israel.tp itu hanya edit semate2.so kita jangnlah fitnah2 org tanpa sebarang bukti.Zaman teknologi sekarang macam2 boleh wat.

yang ni pic ori justin bieber
yang ni pic yang telah di edit

jadi peminat2 justin bieber jangan lah risau lagi.biarpun akim x minat justin bieber.tapi kita sudah tahu kebenarannya.So berpeganglah kapada Agama kita sendiri untuk keamanan dan kedamaian.

klik di sini untuk info yang lanjut




No comments:

Post a Comment

komen la apa korang nak komen pun tapi jangan maki2 sudahlah sebab ini adalah blog personal