Saturday, 1 September 2012

WANITA MEMPUNYAI DUA FARAJ DITAWARKAN 1JUTA USD UNTUK BERLAKON DALAM FILEM PORNO

tadi akim ada terbaca blog dari barat sana.akim terbaca satu entry tentang seorang perempuan ini serta merta dia menjadi popular sebab die dilahirkan dengan ada dua vagina atau faraj.

check it out!




ni wajah dia,Sungguh jelita wajahnya,nama dia Hazel Jones yang berumur 27 tahun serta merta menjadi terkenal sebab ada 2 faraj.dia sekarang ni da menerima tawaran untuk berlakon dalam filem porno dan mempunyai peluang yang luas dalam bidang tu dengan kebolehan yang dia ade.

Hazel Jones sebelum ni dah popular kat sana sebab ada keistimewaan tu.perempuan ni mengaku yang dia tak akan malu dengn keadaannya.

tiba2 dengar satu berita pulak yang dia telah menerima surat tawaran daripada satu syarikat porno iaitu vivid entertainment.dalam surat tu syarikat tu menawarkan sejumlah 1 juta USD atau dalam RM 3 juta kot untuk dia membintangi filem porno.Akim rasa memang mahal la dia ni..susah nak cari ni..haha

tapi sampai sekarang tak dapat jawapan daripada Hazel..akim rasa dia tak bersedia lagi ni..tp korang patut ke terima tawaran tu untuk tunjuk kat orang?rasa nye tak patut sebab Allah dah bagi keistimewaan tu so, jgan la nak rosakkan nye,,,


No comments:

Post a Comment

komen la apa korang nak komen pun tapi jangan maki2 sudahlah sebab ini adalah blog personal