Saturday, 15 September 2012

MARI RAMAI2 BANNED FILEM NI!!




mari la kita ramai2 banned filem ni...supaya x di tayangkan..google ni pun satu susah sangat ke nak buang trailer video dia.tadi akim baru je lepas dislike trailer dia.so mari kita ramai2 dislike trailer.
kalu x jumpe video dia..klik kat bawah ni..




da tengok?da dislike?x guna kan orang yahudi ni kan...
untuk info lanjut klik di sini(bagi orang yang betol2 berani je boleh klik)

No comments:

Post a Comment

komen la apa korang nak komen pun tapi jangan maki2 sudahlah sebab ini adalah blog personal