Tuesday, 28 August 2012

STYLE RAMBUT 2012 YANG PATUT ANDA TIRU

hari ni...saya mahu menceritakan topik tentang "new hairstyle for men".jika korang semua ragu2 untuk memilih style2 untuk rambut anda,anda boleh lihat style2 rambut yang ada di dalam entry ni..

Check it out!!!


1.yang ni okey gak bg sesiapa yang mukenya yang berbentuk "v"




2.ini pula bg lelaki yang suka spike atau spiky...


zayn malik hairstyles 2012 new Zayn Malik Hairstyles 2012

3.ini okey jugak sebab die menunjukkan kematangan dan kekemasan...



4.ini juga menunjukkan kekemasan dan jiwa kita.




5.ini pula bagi yang ada jambul yang panjang bolehbuat stail mcam ni...



curly men hairstyles

6.yang ni bagi rambut yang agak kerinting boleh la membuat stail ni...




7.yang ni sesiapa yang kulit cerah dan matanya sepet2 sikit boleh guna stail ni..



8.ini pula bagi yang muka2 jambu sikit...boleh la gune style ni...tp yang muke ganas2 tu jgn la wat stail ni..


unusual short spikey hairstyles for men styles

9.ini pula bg rambutnye yang pendek dan suka membuat spikey...


dan yang ke sepuluh ini adalah yang paling smart dan simple dan meringankan kepala iatu

.

..
.
.
.
.


.
..


simple kan..haha..ini best of the best hairstyle...

jika korang suka sila share dan comment yang mana anda suka..

dari akim....:)

No comments:

Post a Comment

komen la apa korang nak komen pun tapi jangan maki2 sudahlah sebab ini adalah blog personal