Friday, 31 August 2012

KONDOM TERMAHAL DIDUNIA

                     Headline

untuk mencari Kondom yang betul2 selamat?Akim baru dapat info yang Kondom ni selamat,Kondom ini berjenama Louis Vuitten.Kondom ni orang panggil Kondom "mewah" kerana harga kondom tu ialah 68 US Dolar.Mahal tu,orang kaya je yang mampu beli.

Irakli Kiziriam,seorang arkitek Georgia Republic mengatakan ia menjadi pencetus di balik produk ini. Ia mendakwa sebagai fans Louis Vuitten.louisvuittoncondom.com laman web ni menjelaskan segalanya secara umum.

walaupun LV tidak di nyatakan secara rasmi,tetapi di pek kondom tersebut ada tertulis Louis Vuitten,laman tersebut kata di jangka akan diperkenalkan pada suatu hari nanti..

Akim rasa kalau keluar nanti,membazir je sesiapa yang beli tu.baik beli beg Luis Vuitten lagi bagus.tol x?lagi berbaloi tapi mahal la pulak..haha.

sila komen dan follow ye bagi yang x follow lagi ye,..
and sila like Fan Page ye..

No comments:

Post a Comment

komen la apa korang nak komen pun tapi jangan maki2 sudahlah sebab ini adalah blog personal