Tuesday, 28 August 2012

HUKUM MELETAK GAMBAR DI FACEBOOK-KATA USTAZ AZHAR


Salam sejahtera buat semua..
Hukum wanita maupun lelaki letak gambar TIDAK menutup AURAT dalam facebook , twitter dan dsb..
Penjelasan terang dan jelas dari seorang ulamak terkenal di Malaysia..
jom hayati dan fahami bicara beliau..semoga kita semua mendapat rahmat Allah s.w.t ..

LIHAT VIDEO DIBAWAH...





jadi,sesiapa yang letak gambar yang tak tutup aurat tu insaf2 lah..
Harap dapat share dalam facebook sahabat semua .. moga Allah beri ganjaran di akhirat kelak..

2 comments:

  1. kalau bukan kat fb pun mendedahkan aurat memang dah haram..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tol tu...tapi just nak gtaw kt warga fb je psal letak gambar ni..

      Delete

komen la apa korang nak komen pun tapi jangan maki2 sudahlah sebab ini adalah blog personal