Monday, 27 August 2012

AKU RASA HAPPY AND MERDEKA!!!



akim rasa happy hari ni sebab baru saja abis exam tryer PMR.Perah otak tu pagi tadi jawab sains.sampai nak kecut dah otak.memang susah la jawab sain tadi.Nasib baik la arinie last paper.esok merdeka la...
bestnye..tp sekejap je laa..sbb bulan 10 ni PMR pulak.lpas exam tu baru merdeka!.

aritu mase jawab matematik lagi susah macam nak terkeluar da otak di buatnye.mase nak jawab tu kalkulator da la tak bawak tertinggal dekat rumah.adoyai..terpaksa la wat muke seposen mintak pinjam kat orang.harap2 akim dapat A dalam sain dan matematik...doakan akim tau..

tolong follow dan komen ye....

:)


No comments:

Post a Comment

komen la apa korang nak komen pun tapi jangan maki2 sudahlah sebab ini adalah blog personal